Beograd

Beograd je poznat po svojim kafanama, noćnim klubovima, restorana, splavovima i ukusnoj hrani. Sledi spisak kafana i klubova koje morate posetiti.

Gradska Kafana
Gradska Kafana je pravo boemsko mesto veselog duha i pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju.U Gradskoj Kafani možete se provesti uz izvanredne bendove i poznate pevače koji prave neverovatno dobru atmosferu, uz pop i folk muziku, kao i sve ono što gosti u trenutku požele da čuju.Ono što posebno treba da naglasimo za Gradsku Kafanu, jeste velika ljubaznost i profesionalnost osoblja i neverovatno poštovanje gostiju, koji to cene i zbog toga se ponovo vraćaju u ovu kafanu.
Restoran Tri Šešira
"Tri Šešira" je pravi biser među restoranima Skadarlije. Sagrađen je u srcu Skadarske ulice i u prepoznatljivom ambijentu postoji više od 150 godina. Otvoren je 1864. u zgradi u kojoj se prethodno nalazila zanatska radionica, koja je kao logotip imala tri plehana šešira. Po tome je restoran i dobio naziv. Po svojoj usluzi i kvalitetu restoran je poznat i izvan granica naše zemlje. Imao je čast da ugosti najeminentnije domaće i svetske ličnosti: Kralja Huana Karlosa, Džorža Buša, Pertinija, Vili Branta i druge. Svedočanstva o prijatnom boravku u restoranu čuvaju se u knjizi gostiju.
Klub Gotik
Klub Gotik je najnoviji beogradski klub, koji je otvoren u epicentru noćnih dešavanja, u srcu Beton hale. U velelepnom prostoru, iskusne arhitekte su osmislile enterijer koji se retko sreće i u najboljim svetskim lokalima.. Svetlosni efekti i energija prostora će vas oduševiti već pri prvom ulasku u klub Gotik, zato se nemojte iznenaditi što ćete brzo postati stalni gosti ovog popularnog kluba. Klub Gotik potpisuje iskusan tim ugostitelja koji već godinama vodi neke od najpopularnijih beogradskih klubova, pa nema sumnje da će i sa klubom Gotik uspeti da pomere granice noćnog provoda u Beogradu.
Splav BlayWatch
Splav BlayWatch Beograd više od jedne decenije predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu. BlayWatch je najveća i najopremljenija diskoteka na vodi (Disco Water Club). Svojim enterijerom, veličinom, pokretnim krovom, posebno izdvojenim VIP delom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, kvalitetnom uslugom, istančanim muzičkim programom, kao i specijalnim performansima poput čuvene Trumpetmanije, privlači veliki broj domaćih i stranih posetilaca koji na splavu ostaju do ranih jutarnjih časova, i sa njega odlaze puni pozitivnih iskustava za sva čula koja nikada ne blede… I naravno, rado mu se vraćaju.